Sergent Vasile-Cosmin IORDACHE

 

Cu o experienţă militară de 10 ani, sergent Vasile-Cosmin Iordache este unul dintre cei mai buni şi apreciaţi subofiţeri ai batalionului de geniu din care face parte. Acesta şi-a început cariera militară imediat după absolvirea liceului, alegând să îşi dedice viaţa, prin jurământ de credinţă, României şi poporului român.

Primii paşi în cariera de militar i-a făcut ca soldat gradat profesionist intrând în rândurile vânătorilor de munte. Și-a dorit să devină salvator de vieți înscriindu-se la cursuri de specializare în domeniul medical, atât în ţară, în cadrul SMURD Târgu Mureş, cât şi în străinătate.

Experienţa şi nivelul înalt al pregătirii profesionale au fost doar două dintre punctele forte care l-au recomandat pentru participarea la misiuni internaţionale în cadrul Alianţei Nord-Atlantice. De trei ori a fost prezent în teatrul de operaţii Afganistan, fiind apreciat de colegi pentru sprijinul permanent oferit în situaţii tensionate, dar şi de comandanţii săi pentru profesionalismul, stăpânirea de sine şi devotamentul  de care a dat dovadă.

Aprecierea calităţilor profesionale şi personale s-a reflectat foarte bine prin propunerea comandanţilor nemijlociţi ca militarul să îşi continue evoluţia în carieră prin trecerea în rândul subofiţerilor Armatei României. Aspect concretizat în anul 2015, când acesta a fost admis şi ulterior a absolvit cu succes cursul de formare a subofițerilor.

Colegul nostru este un exemplu de profesionalism, un caracter puternic, un om  pe care poți să te bazezi în orice circumstanță.

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1