Maistru militar principal Endre KORE

 

 

Menţinerea tehnicii de luptă mereu în stare de operativitate implică studierea în amănunt a acesteia şi o multitudine de cunoştinţe tehnice obţinute prin „lupta cu zgomotul motoarelor”. Pentru ca totul că meargă „ca pe roate” e nevoie de specialiști dornici să își pună în valoare abilitățile și pe care nu-i sperie provocările. Unul dintre ei este și maistrul militar principal Endre Kore. Instrucţia prin practicare în cadrul taberelor şi poligoanelor militare au creionat competenţa şi valoarea camaradului nostru. Capacitatea sa de autodepăşire îl recomandă ca fiind un om de onoare, devotat profesiei alese şi patriot.

Pentru meritele sale profesionale deosebite i-au fost conferite „Emblema de Merit în Serviciul Armatei Române clasa a III-a” şi „Emblema de onoare a Forţelor Aeriene”.

Maistrul militar principal Endre Kore reprezintă un model şi un mentor pentru generaţiile de maiştri militari ce îşi perfecţionează pregătirea în unitatea în care își defășoară activitatea. Prezenţa militarului între generaţiile mai tinere de maiştrii militari crează acea coeziune specială care poate fi observată atunci când reuşita misiunilor încredinţate se bazează pe aportul întregii echipe.

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1