Fruntaş Vasile DRĂGAN

 

Militarul complet se autodepășește în fiecare zi. Fie că este la datorie, fie că se antrenează în timpul liber caută șă-și îmbunătățească permanent deprinderile și pregătirea.

Caracterizat de seriozitate şi curaj, fruntaşul Vasile Drăgan a ales uniforma militară din pasiune, optând pentru specialitatea infanterie. Iubitor de competiţie, caracterizat de disciplină şi devotament faţă de valorile instituţiei militare, este un camarad de nădejde şi un exemplu  pentru colegii săi.

Militarul se distinge prin pregătirea militară multilateral dezvoltată, acesta clasându-se pe locurile fruntaşe în cadrul competiţiei „Subofiţerul/soldatul anului”, faza pe Regimentul 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureşianu”.

Vasile Drăgan s-a evidențiat și prin rezultatele sportive obţinute la  competiţii de taekwondo, acesta fiind dublu campion la nivelul Ministerului Apărării Naţionale. Fruntașul îşi reprezintă cu succes unitatea din care face parte și în cadrul lotului de minifotbal al Diviziei 4 Infanterie „Gemina”.

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1