Plutonier adjutant principal Costică-Doru ANTONEAC

 

Viaţa de militar înseamnă cultivarea curajului, loialităţii şi onoarei. Toate aceste atribute se regăsesc în caracterizarea plutonierului adjutant principal Costică-Doru Antoneac.  A ales cariera militară  de la vârsta de 18 ani. Au trecut de atunci aproape trei decenii, timp în care a devenit  un reper pentru tinerii subofiţeri care trec porţile unităţii de artilerie antiaeriană, unde acesta îşi desfăşoară activitatea.

Plutonierul adjutant principal Costică-Doru Antoneac este un militar determinat, riguros şi responsabil. Totodată este și un veteran al teatrelor de operaţii, unde de fiecare dată, a reprezentat cu succes instituţia militară. A participat la o misiune de menţinere a păcii în teatrul de operaţii din Balcani, unde a executat atribuţii specifice poliţiei militare, precum și  la două rotații în teatrul de operaţii din Afganistan, un loc presărat cu multe pericole şi provocări de ordin profesional, fizic şi psihic.

Amintindu-şi de experienţele trăite în timpul misiunilor internaționale, misiuni care au contribuit semnificativ la formarea sa ca militar, camaradul nostru afirmă, că în urma acestor provocări „s-a desăvârşit ca om şi ca specialist”, şi că, acolo şi-a făcut prieteni „pe viaţă”.

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1