Plutonier adjutant Dragoș IACOB
Plutonierul adjutant Dragoș Iacob este unul dintre cei mai buni subofițeri specialiști în „arta traiectoriilor precise”. Este un artilerist dedicat, un lider care conduce prin puterea exemplului personal. Este primul subofițer din cadrul batalionului unde activează, clasat pe locul I, în cadrul etapei nivel brigadă a competiției: „Tragerile de Artilerie, grupa comandanți de secții/plutoane”, ediția 2013.
În anul 2008, a obținut titlul de „Subofițerul anului” în cadrul primei ediții a acestui tip de competiție. A fost coordonatorul traiectoriilor tragerilor de artilerie executate de către bateria de obuziere cal. 152 mm, în cadrul Exercițiului Multinațional „Anakonda 2016”, desfășurat în Polonia. Datorită rezultatelor meritorii obținute la acest exercițiu, subofițerul a fost înaintat în gradul următor înainte de termen.
A evoluat permanent în carieră, manifestându-și continuu dorința de a transmite tinerelor generații de militari, valori precum spiritul civic și onoarea. A deținut numeroase funcții de specialist în arma artilerie, dar în cele din urmă a fost numit subofițer de comandă, în cadrul batalionului unde este încadrat.
Plutonierul adjutant Dragoș Iacob este mentorul subofițerilor și gradaților profesioniști din unitatea sa, depunând toate eforturile în ceea ce privește instruirea acestora în toate domeniile, dar mai ales pe linia specialităților militare pe care aceștia le practică. Este permanent implicat în proiecte care vizează promovarea carierei militare în rândul tinerilor liceeni. Este un camarad care ne face cinste și un sprijin permanent pentru colegii săi.
 

Thumbnail Image Table
Pages:     1