Maior Mihai-Liviu GAIŢĂ

 

Un adevărat „om de munte”, foarte bun alpinist şi schior, maiorul Mihai-Liviu Gaiță deține toate atuurile unui vânător de munte desăvârșit. De la începutul carierei (1996) şi până în prezent, maiorul Mihai-Liviu Gaiță şi-a desfăşurat activitatea numai în Batalionul 22 Vânători de Munte “Cireşoaia”, urcând toate treptele carierei militare, până la funcţia de şef de modul. A urmat toate cursurile de carieră şi de specialitate necesare formării şi dezvoltării profesionale, obţinând de fiecare dată rezultate foarte bune. S-a evidenţiat în mod deosebit cu ocazia celor trei misiuni executate în anii 2007, 2010-2011 şi 2013 în teatrul de operații Afganistan, exerciţiilor de comandament, taberelor de instrucţie, aplicaţiilor şi concursurilor aplicativ-militare, naţionale şi internaţionale. În anul 1999, a făcut parte din lotul Armatei României la Concursul Internaţional de Pentatlon de la Balaton, Ungaria.

În perioada 2000-2002, a urmat şi finalizat cu succes cursurile de perfecţionare din cadrul renumitei Şcoli Militare de Munţi Înalţi din Chamonix – Franţa. Este un ofițer pregătit în planificarea, organizarea, coordonarea şi conducerea  misiunilor în teren greu accesibil şi în condiţii de supravieţuire, fiind apreciat numai cu calificative „Foarte bun” şi „Excepţional”.

Militarul tratează cu profesionalism şi seriozitate toate sarcinile de serviciu, iar experienţa şi cunoştinţele acumulate îi permit depăşirea cu uşurinţă a tuturor obiectivelor de performanţă stabilite pentru activităţile la care participă. Este o persoană corectă şi responsabilă, iar în relaţiile cu colegii dă mereu dodavă de altruism.

 

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1