Plutonier adjutant Virgil Nistor

Plutonierul adjutant Virgil Nistor este militarul cu pregătire polivalentă care posedă competențe profesionale de excepție, excelând în domeniile planificării instrucției și logisticii. S-a făcut remarcat pe întreg parcursul profesional prin dedicare, înalt profesionalism, seriozitate, flexibilitate în gândire, o remarcabilă inițiativă și acuratețe în lucrul de stat major îndeplinindu-și sarcinile primite la un standard foarte ridicat.

A servit în Afganistan, misiune în timpul căreia a găsit permanent soluții eficiente pentru îndeplinirea cu succes a misiunilor încredințate. Cu un comportament și o ținută demnă este camaradul echilibrat și credibil, fiind un exemplu pentru colegii săi. Disponibilitatea spre cunoaștere, formele de pregătire absolvite, determinarea și pasiunea pentru ceea ce face au determinat prezența sa de mai multe ori în fața camarazilor din formație, pentru a primi aprecierile întregului personal din unitate.

Pentru modul exemplar în care și-a îndeplinit sarcinile de serviciu a fost decorat cu Semnul onorific „ În Serviciul Patriei”, i s-a conferit Insigna „Participant la misiuni în străinătate” și a fost citat prin ordin de zi pe unitate.

Plutonierul adjutant Virgil Nistor este un militar care face cinste corpului subofițerilor și maiștrilor militari din cadrul Batalionului de Artilerie Antiaeriană unde este încadrat din anul 2010.

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1