Plutonier adjutant Mihai VRÂNCEANU

Plutonierul adjutant Mihai Vrânceanu este militarul care stăpânește schiul, practică alpinismul, iubește traiul în condiții de izolare și respectă muntele. A participat la majoritatea competițiilor aplicativ-militare de vară și de iarnă, desfășurate atât la nivel național, cât și internațional.

Cele mai importante rezultate din palmaresul camaradului nostru au fost obținute în cadrul Patrulei Carpaților (1993- locul I), Patrulei Ghețarilor, în Elveția, între stațiunile Zermatt și Verbier (1994 și 1996), Concursului Internațional de Patrulă Montană din Germania la Bad Reichenhall (1996, 1997, 1998 și 1999) și Alpiniadelor Vânătorilor de Munte.

Spiritul de învingător îl determină să acționeze permanent în sprijinul camarazilor aflați în momente dificile. Așează permanent prestigiul unității ale cărei însemne le poartă pe braț mai presus decât interesul personal. Este un exemplu pozitiv pentru echipa din care face parte. Subofițerul este un militar caracterizat de corectitudine, responsabilitate și altruism, care tratează cu profesionalism și seriozitate toate sarcinile încredințate.

Ca sportiv, întotdeauna și-a apărat titlurile câștigate, dând dovadă de autocontrol și spirit de fair-play. Atunci când nu a fost pe podium și-a susținut camarazii pe calea învingătorilor. Experiența acumulată ca și militar o împărtășește zi de zi cu tinerii care își încep cariera de vânător de munte.

 

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1