Fruntaș Adriana Maria MUSCĂ

 

Într-o lume dominată de prezența masculină activează și militari femei care luptă cu dârzenie să-și dovedească valoarea. Este un militar care ne face cinste și care țintește întotdeauna sus. E o descriere succintă a fruntașului Muscă Adriana Maria care din anul 2016 îmbracă haina militară.

Este o iubitoare a sportului, domeniu în care excelează. Rezultatele obținute pe parcursul ultimilor doi ani s-au concretizat prin locurile fruntașe obținute la concursurile militare de cros, pentatlon și patrulă militară organizate la nivelul Diviziei 4 Infanterie Gemina, Statului Major al Forțelor Terestre și Statului Major al Apărării.

Modestia și spiritul de voluntariat au călăuzit-o spre participarea la „Ștafeta Veteranilor arătându-și astfel prețuirea și respectul față de cei care au răspuns fără ezitare la chemarea țării, și anume veteranii de război.

În anul 2017, a participat la Concursul Internațional Militar de Alergare Montană  CISM Mountain Running Challenge Cup, din Serbia unde a obținut locul II cu echipa feminină a României.

În semn de apreciere pentru rezultatele deosebite obținute în carieră, în anul 2017, a fost recompensată cu Emblema de Onoare a Statului Major al Apărării.

Atunci când concurezi pentru țara ta și câștigi locul fruntaș, atunci când vezi steagul țării ridicat datorită eforturilor proprii, îți umplii sufletul de sentimentul minunat că ți-ai făcut datoria față de cei care și-au pus toată nădejdea în tine.

 

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1