Fruntaș Andrei Marius CRAINIC

 

Cheia succesului este antrenamentul. Pasiunea este determinantă în reușită atunci când vrei să faci performanță în sport. Camaradul nostru, fruntaș Andrei Marius Crainic a ales cariera militară în anul 2013 fiind repartizat într-o unitate cu specific de artilerie subordonată Diviziei 4 Infanterie Gemina. În ultimii ani, a participat la toate concursurile militare de cros, penthatlon și patrulă militară organizate la nivelul Diviziei 4 Infanterie Gemina, Statului Major al Forțelor Terestre și Statului Major al Apărării, unde s-a clasat, de fiecare dată, pe unul dintre locurile fruntașe.

În anul 2016, a câștigat locul I în cadrul concursului Omul Anului, la secțiunea „Sănătate și Sport”. În anul 2017, a participat la a șaptea ediție a Concursuui Internațional Militar de Alergare Montană  CISM Mountain Running Challenge Cup din Serbia unde a obținut locul I cu echipa masculină României.

Pentru rezultatele sale deosebite obținute în carieră, în anul 2017, militarul i-a fost conferită „Emblema de Onoare a Statului Major al Apărării.

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1