Maior Cristian Dorin ABUDĂNII

Maiorul  Cristian Dorin Abudănii s-a născut la Suceava. Cu o experiență de 22 de ani ca ofițer, este dedicat specialității logistică, pe care o practică cu dăruire. Face totul ca la fiecare aplicație sau exercițiu cu trageri de luptă, din poligonul Smârdan, loc foarte familiar pentru militarii ieșeni, sprijinul logistic real să fie la cele mai înalte standarde.

Fiind foarte implicat în munca sa, a obținut rezultate meritorii prin participarea la competiția „Olimpiada Logisticianului”, unde a ocupat locul II în cadrul etapei pe Divizie. Este descris de colegi ca fiind un camarad devotat și responsabil, onest și riguros.

Militarul a participat la două misiuni în teatrul de operații Afganistan. Să fii comandant de pluton pe timpul executării unei misiuni externe nu este deloc ușor. Responsabilitatea pentru sobordonați este „greul din sufletul unui comandant”, fie el de pluton, fie de companie, așa cum a fost cazul pe timpul celei de-a doua misiuni îndeplinite pe pământul arid al Afganistanului.

Pentru îndeplinirea ireproșabilă a misiunilor încredințate și obținerea de rezultate meritorii în decursul carierei sale, camaradul Cristian Dorin Abudănii i-au fost conferite numeroase distincții militare.

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1