Caporal Alin Cuc

 

Caporal Cuc Alin este soldat gradat profesionist din 05.01.2009, a încadrat funcţia de pistolar (puşcaş lunetist) l Batalionul 811 Infanterie, iar din 01.09.2009 în cadrul Batalionului 612 Artilerie Antitanc ,,Maramureş”.

            În anii 2012 şi 2014 a ocupat locul I în cadrul concursului ,, Soldatul Anului”,  faza pe Regimentul 69 Artilerie mixtă ,,Silvania”.

            A fost recompensat cu Citare pe ordin de zi pe unitate, recompensă oferită de către comandantul Regimentului 69 Artilerie Mixtă ,,Silvania” pentru rezultatele foarte bune la competiţia ,,,SOLDATUL ANULUI”,  faza pe regiment în anul 2012 şi pentru rezultatele foarte bune la competiţiile militare în anii 2015, 2016.

            A fost recompensat cu „Mulţumiri”, recompensă oferită de către comandantul Regimentului 69 Artilerie Mixtă ,,Silvania” pentru rezultatele foarte bune la concursul aplicativ-militar faza pe regiment, în anii 2014 şi 2015, şi cu „Mulţumiri”, recompensă oferită de către comandantul Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina” pentru rezultatele foarte bune la concursul aplicativ-militar faza pe divizie şi pe SMFT, în anul 2016.

            În anul 2016, a ocupat locul II în concursul „Soldatul Anului”, secțiunea „Sănătate şi sport” şi locul I la Secţiunea „Soldatul universal”, faza pe Batalionul 612 Artilerie Antitanc „Maramureş”.

            Militarul s-a remarcat în special în cadrul concursurilor aplicativ-militare, având calităţile necesare ocupării locurilor fruntaşe fiind perseverent, competitiv şi ambiţios.

A fost apreciat preponderent cu calificative excepţionale pentru ridicarea prestigiului unităţii prin participarea cu rezultate foarte bune la competiţiile sportive şi la concursul „Soldatul anului”.

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1