Plutonier Gavril MANGA

 

Performanţa înseamnă voinţă, nenumărate ore de antrenament, sute de kilometri alergaţi şi un psihic puternic. Plutonierul Gavril Manga a demonstrat că este unul dintre cei mai buni sportivi ai Armatei României. Militarul participă, în fiecare an, la toate competiţiile aplicativ-militare organizate atât pe timp de vară, cât şi pe timp de iarnă, în ţară şi străinătate. Datorită calităţilor sale motrice deosebite, Gavril Manga a fost selecţionat, de fiecare dată, să facă parte din lotul sportiv al Ministerului Apărării Naţionale.

A participat la numeroase competiţii internaţionale, unde a reprezentat cu mândrie Armata României. Competiţia Internaţională de Alergare Aplicativ Militară “Survival Run”, desfăşurată în Ungaria, în 2017, i-a adus plutonierului Gavril Manga locul I la categoria de vârstă şi locul III în cadrul clasamentului pe echipe.

Rezultatele deosebite obţinute scot în evidenţă motivaţia puternică a camaradului nostru de a merge mai departe, indiferent de dificultăţile întâmpinate. Caracterizat de devotamentul şi disciplina specifică învingătorilor, militarul este un exemplu pozitiv pentru colegii săi.

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1