Maistru militar principal Tudorel MURARU

Maistrul militar principal Tudorel Muraru este cadru militar din anul 1994, are așadar o carieră îndelungată de peste 27 de ani. A absolvit Institutul Militar de Artilerie și Geodezie ,,Ioan Vodă" din Sibiu, arma Artilerie şi Rachete, iar de-a lungul carierei a îndeplinit atribuţii specifice în domeniul artileriei şi rachetelor. Specializat în domeniul mentenanţei tehnicii de luptă, militarul  își îndeplinește ireproşabil atribuţiie pe linia întreţinerii şi reparaţiilor tehnicii de artilerie.

Participarea sa activă la toate activităţile care implică refacerea şi îmbunătăţirea capacităţii operaţionale a tehnicii de artilerie, dovedește spiritul datoriei de care dă dovadă și sentimentul de camaraderie profesională în cadrul îndeplinirii sarcinilor de serviciu.

Pregătirea profesională de excepţie în domeniul artileriei și rachetelor a făcut ca militarul să fie permanent apreciat de către toţi comandanţii săi. În anul 2014, s-a aflat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, în cadrul concursului ,,Omul Anului”, Secţiunea Logistică şi infrastructură, faza pe batalion.

Camaradul Tudorel Muraru este veteran al teatrului de operații din Afganistan. A  participat la două misiuni, în 2007, în misiunea „Ana Training” şi în anul 2011, în Misiunea de Consiliere a Forțelor Armate Afgane obținând rezultate foarte bune.

Pentru merite deosebite, în decursul carierei, maistrului militar principal Tudorel Muraru i-au fost conferite Medalia "Virtutea Militară" cls. a III-a, Emblema de Onoare a Statului Major General şi Emblema de merit "În Serviciul Armatei României" cls. a III-a.

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1