Pe aripile muzicii de fanfară”, concert aniversar

Cu ocazia împlinirii a 49 de ani de la înfiinţarea Fanfarei Militare la Bistrița, Muzica Militară de Garnizoană, cu sprijinul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, a susţinut un concert aniversar la Complexul Dacia al Centrului Cultural Judeţean, intitulat „Pe aripile muzicii de fanfară”.
Sub bagheta plutonierului adjutant Bogdan Bejinaru, Muzica Militară a abordat un repertoriu complex, cu piese de promenadă, muzică clasică, jazz şi pop, culegând aplauzele audienţei la scenă deschisă. Pentru că militarii bistrițeni au pierdut un camarad - colonelul Vasile Ioan Olah, comandant al Batalionului 405 Sprijin Logistic ,,Năsăud”, trecut în eternitate în 2 februarie, evenimentul a debutat cu un moment de reculegere.
Sub deviza „Datorie şi artă”, în desfășurătorul programului artistic, militarii formațiunii de fanfară au inclus o serie de interpretări corale susținute alături de Corul Batalionului 812 Infanterie „Bistriţa”, aducând în faţa invitaţilor cântece patriotice dedicate Centenarului Marii Uniri.

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1