Consiliul de Garnizoană Bistrița, prima ședință din 2019

 

Bistrița, 10 ianuarie. La sediul comandamentului Brigăzii 81 Mecanizată General Grigore Bălan ” a avut loc prima şedinţă a Consiliului de Garnizoană din acest an. Activitatea a fost condusă de comandantul marii unități, general de brigadă Mircea Gologan, în prezenţa prefectului judeţului Bistriţa-Năsăud, Ovidiu-Victor Frenţ, a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud,  Vasile Puica, şi a primarului municipiului Bistriţa, Ovidiu Teodor Creţu.

La ședință au participat reprezentanţii instituţiilor Sistemului Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională, comandanţii unităţilor militare din garnizoana Bistriţa şi membrii Consiliului de Garnizoană. Agenda dezbaterilor a inclus analiza stării disciplinei militare în anul 2018, principalele activităţi de perspectivă din garnizoana Bistriţa, precum și calendarul activităților de instruire în comun.

La finalul activităţii, locţiitorului comandantului Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, colonel Ioan-Marian Cristurean, i-a fost înmânată Emblema de Merit În Serviciul Armatei României clasa a II-a, în semn de apreciere a profesionalismului şi rezultatelor obţinute în activitatea desfăşurată.

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1