„Dragi militari ...”

      „Dragă eroule,

        Toată încrederea și iubirea vin de la toți copiii din lume. Tot efortul depus contează și tot timpul va fi cineva care să te aștepte și să te iubească. Noi toți te așteptăm să te întorci mândru și fericit că ai schimbat ceva în lume. Nu uita, noi te iubim!

Karina 

 

       „Dragi militari,

        Eu vă admir pentru pentru curajul, puterea și devotamentul față de țară și pentru că a-ți ales meseria de militar pentru a menține pacea în țările unde aveți misiuni. Cu siguranță multora dintre voi vă e dor de cei dragi și de familiile voastre. Eu vă doresc multă putere și curaj și să vă întoarceți cu bine la cei dragi de acasă.”

Luca

 

      „Dragi militari,

        Cu siguranță nu e ușor să fiți departe de familiile voastre, dar dragostea față de neam vă dă putere. Pentru noi, cei mai mici, sunteți un adevărat exemplu de curaj și devotament. Mi-aș dori ca după executarea acestei misiuni să ne faceți o vizită deoarece aș vrea să văd un patriot adevărat în persoana dumneavostră. În cele din urmă vă doresc să ajungeți cu bine acasă unde vă așteaptă cei dragi și să vă spun că pentru noi veți rămâne EROI

Alex

 

Sunt câteva dintre mesajele primate de „șoimii Carpaților” de la elevi ai instituțiilor de învățământ din Bistrița. Gândurile de bine au fost însoțite de mici drapele pe care copiii le-au croșetat special pentru militarii bistrițeni care, de peste cinci luni, își execută misiunea în Baza Militară Aeriană Kandahar din Afganistan.

 

Șoimii Carpaților: „Vă mulțumim, copii, pentru sprijinul moral și încrederea acordată!”

 

 

text: Cpt.Andreea Bîrzu

foto: Cpt.Andreea Bîrzu și plt.adj.Radu Bungărdean

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1