Specialiștii Bazei 4 Logistice „Transilvania”, schimb de experiență cu partenerii americani


Militarii specializați în transportul și depozitarea carburanților din cadrul Bazei 4 Logistice „Transilvania” au desfășurat miercuri, 12 iunie, o acțiune de prezentare a facilităților de depozitare a combustibilului și a tehnicii utilizate în acest sens. Activitatea s-a desfășurat sub comanda colonelului Cristian Rus, șeful de stat-major al Bazei 4 Logistice „Transilvania”, partenerii americani aflându-se sub comanda căpitanului Sara Raxter, comandantul unei companii de asigurare și transport carburanți.
Cu această ocazie, plutonierul Kikarus Redding le-a descris militarilor români traseul pe care îl parcurge combustibilul lichid, de la recepție la alimentarea tehnicii, explicând facilitățile oferite de tehnica din dotare. La rândul lor, militarii români i-au invitat pe militarii americani în raionul propriu, descriindu-le facilitățile de depozitare și procedeele specifice de utilizare a carburanților.
La finalul activității, în semn de apreciere pentru colaborarea frumoasă dintre cele două structuri, colonelul Rus i-a oferit căpitanului Raxter placheta Bazei 4 Logistice „Transilvania”.

Text: Radu Cioloca
Foto: Ioana Nistorescu

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2