Înaintări în grad și treceri în rezervă la comandamentul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”

Cluj-Napoca, 31 iulie. La sediul marii unități a avut loc ceremonia militară de înaintare în grad, respectiv trecere în rezervă a unor cadre militare din comandamentul diviziei. Activitatea a fost condusă de șeful de Stat Major, colonel Petru Pah.

Căpitanul Mihai Petru Baciu a fost avansat la gradul de maior, plutonierul adjutant Dacian Sebastian Neciu a primit gradul de plutonier adjutant principal, plutonierul major Nicolae Nagy a fost înaintat la gradul de plutonier adjutant, plutonierii Ionuț Paul Haiduc, Ioan Octavian Mandi, Adrian Mărcuș, Radu Oltean și Vasile Ovidiu Sfâriac au primit trese de plutonier major, sergentul major Corina Mihaela Giurgiu a fost avansată plutonier, în timp ce sergenții Constantin Florin Anițoaie și Szilard Botond Balind au fost înaintați la gradul de sergent major.

Totodată, plutonierii adjutanți principal Dacian Sebastian Neciu și Marian Daniel Mocanu au fost trecuți în rezervă, primind scrisori de mulțumire din partea comandantului diviziei, livretele militare și plachete din partea camarazilor din cadrul Muzicii Militare a comandamentului Diviziei 4 Infanterie „Gemina”.

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2 3