Batalionul 17 Vânători de Munte „Dragoș Vodă”, 80 de ani de existență

 

 

Batalionul 17 Vânători de Munte „Dragoș Vodă” aniversează astăzi, 01 august, 80 de ani de existență. Cu acest prilej la sediul unității din Vatra Dornei a fost organizată  o ceremonie militară,  la care au luat parte reprezentanți ai autorităților publice locale și județene, locțiitorul pentru sprijin al Șefului de Stat Major al Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, colonel Nicolae Oros, comandantul Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu”, colonel Florin Stan, foștii comandanți ai unității, cadre militare în activitate, în rezervă și în retragere.

Pentru îndeplinirea ireproșabilă a misiunilor și obținerea de rezultate deosebite în activitatea desfășurată, militarilor le-au fost acordate embleme de onoare și de merit,  de asemenea, invitații prezenți au primit plachete aniversare.

Activitatea a continuat cu vizitarea sălii de tradiții militare a unității și o expoziție de armament și tehnică aflată în dotarea batalionului.

Comandantul unității, locotenent-colonel Iuliu-Ilie Cristian Arsene,  a transmis cararazilor din unitate un mesaj prin care și-a arătat recunoștința și mândria față de cei care au făcut și fac parte din batalion, evidențiind efortul întregului personal în îndeplinirea misiunilor încredințate.

 

               

Foto: Plutonier adjutant Marius Sfârlea

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1