Comandamentul Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu” și unitățile subordonate, la instrucție în Poligonul Bogata

Comandamentul Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu” a organizat și condus, în perioada 17 - 24 septembrie, în poligonul de instruire „Bogata”, exercițiul de comandament cu trupe în teren „OLT-19”.

Militarii au executat exerciții tactice cu trupe în teren, gruparea de forțe fiind constituită din structurile subordonate marii unități: Batalionul 17 Vânători de Munte „Dragoș Vodă”, Batalionul 22 Vânători de Munte „Cireșoaia”, Batalionul 24 Vânători de Munte „General Gheorghe Avramescu” și Batalionul 385 Artilerie „Iancu de Hunedoara”.

Exercițiul „OLT-19” a avut ca obiectiv principal perfecționarea pregătirii comandamentului, în planificarea și conducerea acțiunilor militare în teren, precum și evaluarea forțelor.

Vânătorii de munte au fost sprijiniți de militari din Batalionul 811 Infanterie „Dej” care, în scenariul exercițiului, au jucat rolul forțelor opozante.


Foto: locotenent – colonel Adrian Voinea
 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2 3