Militarii Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu" continuă pregătirea în cadrul exercițiului „Wise Foresight 19”

 

 

               Infanteriștii arădeni se instruiesc în Ungaria în condiții cât mai apropiate de realitatea câmpului de luptă. Până acum, instruirea a constat în exersarea procedeelor de luptă în mediul urban. Scopul acestui exercițiu este dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor militarilor de a desfășura acțiuni ofensive și defensive în contextual mediului operațional actual.

               La finele săptămânii trecute, militarii au organizat competiții sportive. S-au întrecut la fotbal, volei, tenis de masă, fotbal de masă și darts, totul, în vederea întăririi coeziunii dintre militari. Motto-ul principal a fost „fair play-ul”, militarii dând dovadă de responsabilitate și respect reciproc.

               În această săptămână militarii continuă antrenamentele în teren, în vederea executării FTX-ului de nivel companie. În cadrul instruirii, camarazii noștri exersează și aplică diferite tehnici, tactici și proceduri, specifice luptei în mediul urban, punând accent pe interoperabilitate, cooperare şi creşterea coeziunii structurilor.

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1