Sărbătorind femeia, primăvara din viețile noastre,

la BALUL MĂRȚIȘORULUI

 

 

Duminică, 1 martie 2020, cu prilejul primei zile a lunii Martie, o lună închinată femeii, cunoscută ca luna Mărţişorului, Regimentul 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureşianu”, a sărbătorit femeile indiferent de rolul care le defineşte - mamă, fiică, soţie, bunică sau colegă, oferindu-le acestora tradiționalele mărțișoare și trandafiri roșii, simbol al iubirii, la Balul Mărțișorului.

Această activitate a oferit prilejul de a transmite, pe acorduri muzicale, în ritm de dans, gândurile cele mai bune femeilor din viaţa noastră care ne susţin, ne inspira, ne încurajează, ne alină şi ne oferă viață. Pe lângă flori şi tradiţionalele simboluri ale primăverii – mărţişoarele, s-au adresat doamnelor și domnișoarelor din viața noastră, cele mai frumoase și sincere urări de sănătate, fericire și bunăstare.

Mărțișorul oferit cu această ocazie, un mic obiect de podoabă legat de un şnur împletit dintr-un fir alb şi unul roşu care semnifică lupta vieții asupra morții, a sănătății asupra bolii, este considerat conform tradiției un talisman al norocului, al bunăstării și a prețuirii.

Cu acest prilej transmitem, pe această cale, tuturor domnişoarelor şi doamnelor: o primăvară frumoasă!

 

Foto și text: căpitan Marius Liuțe

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2