Soldați profesioniști, în instruire la Batalionul 811 Infaterie „Dej”

 

La Batalionul 811 Infanterie „Dej” a fost demarată activitatea de instruire inițială a soldaților profesioniști. Primul contact cu viața cazonă, prezentarea la unitate, s-a desfășurat cu respectarea normelor de prevenție impuse de pandemia de COVID-19, fiind efectuat triajul epidemiologic.

Timp de șase săptămâni, soldații profesioniști vor executa un program de pregătire, sub atenta îndrumare a instructorilor specializați ai batalionului. Acesta va cuprinde, printre altele, instrucție individuală pe diferite domenii (instrucția tactică generală, instrucția tragerii cu armamentul de infanterie, instrucția de geniu și EOD), educația fizică militară, precum și noțiuni de comunicații și informatică.

Personalul unității le adresează un călduros ”bun venit” în cazarma dragonilor și le va oferi sprijinul necesar în vederea dobândirii cunoștințelor teoretice și a deprinderilor practice necesare îndeplinirii atribuțiilor funcțiilor pe care aceștia vor fi încadrați după finalizarea programului de instruire.

 

Text: Moț Doru

Foto: Brehar Flaviu

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1