Din suflet, cu bucurie și speranță

Militarii sunt oameni ai faptelor, iar camarazii lor, personalul civil, li se alătură mereu cu devotament și implicare. A fost și cazul acțiunii caritabile organizate de comandamentul Diviziei 4 Infanterie „Gemina" și Batalionul 400 Sprijin „Feleacu" la complexul social de la Mănăstirea Dumbrava. Nu o să vă povestim neapărat ce am facut acolo. Mai degrabă, o să vă spunem cu ce am plecat de la acest lăcaș de suflete.

Speranța, curajul și tăria de a trece peste greutăți nu sunt niște simple cuvinte. Toate au chip. Și e tulburător să le privești în ochi. Au numeroase înfățișări și tot atâtea povești. Iar noi avem multe de învățat și mai multe de făcut. Solidaritatea și empatia au și ele chip. Poate chiar al fiecăruia dintre noi. Și mai important, dacă alegem să le dăm înfățișare, să nu o facem doar de sărbători. Dăruiți bucurie și speranță! Noi vom încerca de fiecare dată când vom putea.

Moșu' a adus la Mănăstirea Dumbrava cadouri pentru fiecare, de la mic la mare, jucării, rechizite, dulciuri, alimente neperisabile, articole sanitare ori de menaj, precum și obiecte necesare activităților de zi cu zi. Complexul social de la Mănăstirea Dumbrava oferă, în prezent, servicii și îngrijire pentru 130 de persoane, copii, mame singure si vârstnici.

Text, foto: Cristina Toma

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2