,,Bucuria lor este bucuria ta”

 

Militarii Batalionului 53 Geniu ,,Scorilo” din Deva, în colaborare cu Episcopia Devei și Hunedoarei, au desfășurat campania caritabilă „Bucuria lor este bucuria ta”, prin care au încercat să le facă sărbătorile mai frumoase unor familii nevoiașe din mai multe localitățile din județul Hunedoara.

Militarii deveni, în frunte cu căpitanul Alin Bogdan Lipșa, au colindat alături de preotul Sebastian Vândălac și preotul Adinel Blentea. Prima surpriză le-au făcut-o copiilor de la casa de tip familial din Săulesti recent deschisă și care adăpostește 11 suflete de copii abandonați. Interacțiunea cu acești copii este greu de explicat în cuvinte. Împărțirea cadourilor a fost un moment de imensă bucurie. 

Demersul filantropic a continuat cu mai multe familii din satele Ponor, Ohaba Ponor și Federi. Tot traseul a fost unul anevoios, greu accesibil, însă acest lucru ne-a adus și mai multă împlinire la final de zi. În total, au fost dăruite 35 de pachete constând în alimente de bază, dulciuri și alte bunuri materiale. 

Întorși acasă, ne-am dat seama câtă putere are verbul "a dărui" și că prin astfel de campanii reușești, la propriu, să fii alături de oamenii care au nevoie.

 

 

Text, foto: Alin Bogdan Lipșa

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1