Viitori soldați gradați profesioniști, în instruire la Batalionul 814 Tancuri

 

În cadrul Batalionului 814 Tancuri „Mihai Vodă” a început procesul de instruire pentru formarea inițială a soldaților și gradaților profesioniști. Anul 2021 reprezintă o nouă etapă în consolidarea pregătirii pentru realizarea capabilităţilor militare, păstrând astfel, cei mai înalţi parametri de calitate şi eficienţă în îndeplinirea sarcinilor şi misiunilor încredinţate.

 

În cadru festiv, noilor recruți le-a fost înmânat armamentul individual și le-a fost prezentat  Drapelul de Luptă al unității. Ulterior, recruții au început procesul de instruire, sub atenta supraveghere și îndrumare a instructorilor, în scopul acumulării cunoștințelor și formării deprinderilor necesare îndeplinirii sarcinilor specifice funcțiilor pe care vor fi încadrați.

 

Aceștia au fost încurajați de comandantul batalionului, locotenent-colonel Aurel Neamțu, să urmeze drumul ales cu seriozitate și implicare, pentru a se ridica la standardele de pregătire și profesionalism ale militarilor Batalionului 814 Tancuri „Mihai Vodă”.

 

Activitatea s-a desfășurat într-un cadru restrâns, cu respectarea strictă a măsurilor impuse de actuala situație pandemică.

 

Le dorim mult succes!

 

Text și foto: plt.adj.pr. Vasile Băiceanu

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1