S-a dat startul competițiilor sportive dedicate zilei Batalionului 812 Infanterie „Bistrița”

 

 

               Pentru militari depășirea propriilor limite este un mod de viață care implică pasiune și în același timp plăcerea de a face față unor noi provocări, iar „Șoimii Carpaților” demonstrează de fiecare dată acest lucru.

               În această perioadă în cadrul Batalionului 812 Infanterie „Bistrița” se desfășoară competițiile sportive dedicate împlinirii a douăzeci și șase de ani de la înființarea batalionului.

               Scopul acestor competiții este angrenarea militarilor în alergarea în teren variat, depășirea obstacolelor, dezvoltarea rezistenței fizice de bază, perfecționarea abilităților motrice, dezvoltarea spiritului competitiv și a coeziunii la nivelul subunităților.

               În cadrul competițiilor participă militari din toate structurile batalionului, cuprinzând toate categoriile de vârstă. Probele în care se întrec militarii constau în parcurgerea unui traseu aplicativ militar, competiția de tenis de masă individual și pe echipe și cros.

               Câștigătorii competițiilor vor fi premiați pe data de 1 Martie în cadrul ceremoniei dedicate împlinirii a 26 de ani de la înființarea Batalionului 812 Infanterie „Bistrița”.

 

 

Text și foto: Zitta-Gabriela Bodea

 

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1