Colonelul Vasile Cristea, în rezerva armatei

 

La sediul Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescuˮ, a avut loc ceremonia de trecere în rezervă a locţiitorului comandantului brigăzii, colonelul Vasile Cristea.

 

În cadrul ceremoniei, comandantul brigăzii, colonelul Florin Stan, a prezentat principalele repere din cariera colonelului Vasile Cristea și i-a oferit, ca dovadă a recunoștinței și gratitudinii camarazilor, pentru modul exemplar de îndeplinire a atribuțiilor de-a lungul întregii activități profesionale, steagul de identificare al Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescuˮ, o plachetă de excelență și obiecte cu însemnul heraldic al marii unități.

În semn de apreciere pentru cariera de excepţie, comandantul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, generalul-maior Dorin Blaiu, l-a felicitat pentru rezultatele şi realizările deosebite obţinute în cei 33 de ani cât a fost la comanda structurilor de vânători de munte şi i-a oferit un piolet alături de floarea de colț, unul dintre simbolurilor cavalerilor cetinei de brad.

 

La final de carieră, camarazii cărora le-a fost un exemplu de profesionalism, dăruire și devotament, îi urează pensie îndelungată, multă sănătate și numai bucurii alături de toți cei dragi.

 

 

Text: locotenent-colonel Adrian Voinea

Foto: maior Dionisie Lichi

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1