Batalionul 335 Artilerie „Alexandru cel Bun”, schimbare de comandă

 

În garnizoana Botoșani, la sediul Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” a avut loc ceremonia de predare–primire a comenzii unității, în prezența locțiitorului comandantului Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt”, colonelul Ionel-Lucian Sandu. Maiorul Obreja Codruț-Ștefan a luat în primire comanda Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” de la locotenent-colonelul Petrea-Cornel Titiliuc.

Maiorul Obreja Codruț-Ștefan a urmat toate treptele carierei militare de la comandant pluton, la ofițer de stat major la nivel batalion, ulterior comandant de companie, ofițer de stat major și șef birou în structuri subordonate Statului Major al Apărării.

Și-a dobândit experiența profesională pe terenul de instrucție, dar și prin urmarea programelor de studii și cursurilor de carieră, civile și militare, printre care se numără și masterul de conducere interarme.

Locotenent-colonelul Petrea-Cornel Titiliuc a fost avansat la gradul de colonel și, odată cu predarea comenzii, a trecut în rezerva Armatei României. De-a lungul carierei s-a remarcat prin competența profesională și atașamentul față de structura militară, îndeplinind întotdeauna misiunile încredințate la cel mai înalt nivel.

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1