In data de 11.05.2021 a a vut loc vizita de lucru a unei delegații americane din cadrul ambasadei SUA la București și a Biroului de cooperare în domeniul apărării (ODC) la Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt”.

Din delegație au făcut parte locotenent-colonelul Jesse Allgeyer, locțiitorul șefului ODC, maiorul Mattew Pickle, atașatul SUA pentru forțele terestre, locotenent-colonelul Călin Solomon, șef birou cooperare militară internațională din cadrul Statului Major al Forțelor Terestre și locotenent Dragoș Secăreanu, ofițer de legătură la ODC. Aceștia au participat alături de comanda structurii  la o prezentare despre specificul marii unități și activitățile pe care militarii acesteia le-au executat în cadrul misiunilor internaționale precum și la gradul de implicare avut de unitățile noastre la exercițiile multinaționale din țară și străinătate.

Vizita la filiala Iași a Muzeul Militar Național „Regele Ferdinand I” și prezentarea principalelor obiective de interes turistic și cultural au încheiat programul acestora în garnizoana Iași.

 

Text și foto: plt.adj.pr. Lucien Covalciuc

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1