Subofițerul/Soldatul anului 2021, la Regimentul 69 Artilerie Mixtă ,,Silvania”

 

 

Cei mai buni subofițeri și soldați din unitățile Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania” s-au întrecut, săptămâna trecută, în cadrul competiției „Subofițerul/Soldatul anului 2021”, organizate în garnizoana Șimleul Silvaniei.

Activitatea, coordonată de subofițerul de comandă al regimentului, plutonier adjutant principal Marcel Măgureanu”, a avut ca scop identificarea, recompensarea și promovarea celor mai bine pregătiți subofiţeri şi soldaţi profesionişti care să întruchipeze profesionistul capabil să lupte, să instruiască şi să motiveze personalul din subordine pentru îndeplinirea misiunilor ce îi revin.

Competitorii au avut de înfruntat mai multe probe, de la cele teoretice până la evaluarea pregătirii fizice și instrucția tragerii cu armamentul de infanterie.

Festivitatea de premiere a avut loc la sediul Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania”, în prezența comandantului marii unități, colonel George Sas.

Titlul ,,Subofiţerul anului 2021” a fost obținut de plutonierul Răzvan Popescu, fiind urmat în clasament de sergentul major Daniel Iepure (locul II), respectiv maistrul militar clasa a IV-a Robert Leder (locul III). La secțiunea ,,Soldatul anului 2021”, prima treaptă a podiumului i-a revenit caporalului Șooș Gyozo, în timp ce următoarele două locuri au fost ocupate, în ordine, de fruntașul Elena Luțescu și caporalul Cosmin Craciunaș.

 

Text:  Alexandru Măgurean           

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1