Din respect pentru mediul înconjurător

Seria activităților dedicate aniversării a 105 ani de existență a Diviziei 4 Infanterie „Gemina” a continuat astăzi, cu o acțiune de ecologizare desfășurată în Pădurea Hoia din Cluj Napoca.

Deși campania de ecologizare, intitulată „Clujul verde sănătos”, are loc într-un moment aniversar, pentru militarii clujeni grija pentru mediu este o preocupare constantă.

De-a lungul timpului la nivelul unităților subordonate Diviziei 4 Infanterie „Gemina” au organizat periodic astfel de evenimente în colaborare cu autoritățile locale, conștienți fiind de faptul că este de datoria noastră, față de noi dar și față de generațiile viitoare de a proteja mediul înconjurător.

 

***

Divizia 4 Infanterie „Gemina” aniversează în acest an, la data de 15 august, împlinirea a 105 ani de la înființarea Armatei a 4-a (de Nord), ale cărei tradiții de luptă le duce mai departe.

Programul complet al manifestărilor organizate cu această ocazie poate fi accesat aici: https://www.clujarm.ro/evenimente/2021/00_aniversare/INFORMARE%20PUBLICA/informare01.htm

Manifestările aniversare sunt organizate în colaborare cu Asociația „Mareșal Constantin Prezan”, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca.

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2 3