Start – Cupa „GEMINA-105 ani”

Miercuri, 4 august, în poligonul din Someșeni, a debutat competiția de tragere „Cupa GEMINA - 105 ani”. Prima etapă a concursului i-a adus în fața țintelor pe jurnaliștii clujeni și pe reprezentanții partenerilor din mediul economic care ne-au sprijinit în realizarea evenimentului aniversar.

Chiar dacă nefamiliarizați cu patul armei și casca de protecție balistică, după o luptă strânsă și multă concentrare la final, toți concurenții au avut de câștigat.

Întrecerea a fost pentru unii o experiență inedită, iar pentru alții o rememorare plăcută. Deși desfășurată într-o atmosferă camaraderească, la final, ca orice competiție, activitatea a trebuit să desemneze o ierarhie a celor mai buni trăgători.

Astfel, locul fruntaș a fost ocupat de Emil Moritz reprezentantul ziarului „Orizont Militar”, pe locul secund s-a clasat Daniel Bercian, reprezentantul „Antena 3”, în timp ce locul trei i-a revenit lui Mihail Bacalu de la „Muzica Instanțelor”.

Felicitări tuturor participanților pentru spiritul de competiție dovedit!

***

Evenimentul se înscrie în seria activităților dedicate aniversării a 105 ani de existență a Diviziei 4 Infanterie „Gemina”.

 

Foto: Adelina Pîlșu & Cristina Toma

 

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2 3