A doua zi de Pentatlon militar


În lupta cu propriile recorduri și cu ambiția de a fi printre cei mai buni, sportivii care participă la Campionatul de pentatlon militar, etapa pe Divizia 4 Infanterie ”Gemina”, au continuat seria provocărilor cu două probe extrem de solicitante și anume : pista cu obstacole tip CISM și proba de înot pe distanța de 50 de metri.
În cadrul acestor probe militarii trebuie să își dozeze constant efortul pentru a menține un ritm care să le confere rezistență și să le permită să se detașeze de adversari, pentru că fiecare dintre ei știe că bătalia pentru podium este una încrâncenată.
Pe parcursul zilei competiția va continua cu aruncarea grenadelor de mână la precizie şi distanţă, pentru ca mâine, în ultima zi de concurs, sportivii să execute și proba finală, alergarea în teren variat pe distanța de 8 km - masculin, respectiv 4 km - feminin.
Fiecare dintre probe poate aduce surprize în clasamentul final individual și pe loturi, prin urmare competiția rămâne deschisă până în ultima clipă. Și pentru că sportivul militar reunește într-o singură persoană pasiunea pentru sport și dragostea de țară, fie ca cei mai buni să ne reprezinte!

Text și foto : Zitta – Gabriela BODEA
 

Thumbnail Image Table
Pages:     1