O veterană a maratonului la „Ștafeta Veteranilor”

La vârsta de 55 de ani, doamna Ana Tepeș, soția plutonierului adjutant Mihail Cicerone Tepeș din cadrul Batalionului 335 Artilerie ,,Alexandru cel Bun” a participat la ,,Ștafeta Veteranilor”, unde a parcurs întreg traseul dintre Botoșani și Suceava, alături de militari.

Doamna Ana Tepeș este nascută pe data de 9 ianuarie 1966. A absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași, iar momentan lucrează la Directia Județeană pentru Sport și Tineret din Botoșani. A început să alerge pentru a ajunge la timp la școală. În ciclul gimnazial, Ana Tepeș a frecventat cursurile școlii din Vladeni ce era situată la 3 km de satul său natal, Huțani. În fiecare dimineață parcurgea distanța alergând și în acest fel a prins drag de atletism.

În prezent participă la concursurile pentru veterani și competițiile sportive de alergare trail. Ultimul rezultat a fost înregistrat la Maratonul Nordului Teioasa Trail, unde a câștigat premiul I la proba de 12 km, pentru categoria de varstă +50 ani.

Atleta, pentru care sportul este un mod de viată, îi incurajează și pe alți tineri să facă mișcare și să își urmeze visele.

Felicitări, doamna Ana! Sunteți un model de urmat!

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1