Militarii Diviziei 4 Infanterie „Gemina” au dat startul noului an de instrucție

 

Astăzi, 10 ianuarie, în toate marile unități și unități din compunerea Diviziei 4 Infanterie „Gemina” s-au desfășurat ceremonii militare care marchează începerea noului an de instrucție.

În cadrul activității, comandanții unităților au dat citire mesajului șefului Statului Major al Apărării cu ocazia deschiderii anului de instrucție, le-au prezentat subordonaților rezultatele obținute pe parcursul anului anterior și au prezentat obiectivele și principalele activități de instruire pentru anul 2022.

Tot cu această ocazie, au fost evidențiate eforturile depuse de personalul structurilor pentru executarea cu profesionalism a misiunilor încredințate, a fost verificată baza materială, documentele de planificare şi programul de instruire. Activitățile s-au încheiat cu defilarea militarilor.

Le urăm multă putere de muncă tuturor militarilor diviziei care vor urma și în 2022 un program de instruire complex, adaptat cerințelor operaționale actuale ce presupun pregătirea permanentă pentru îndeplinirea misiunilor încredințate, pe teritoriul național și în afara acestuia.

 

 

Text & foto: Marius Liuțe, Cosmin Bucura, Alina Bizău, Dragoș Schuller, Andrei Szolosi, Alin Trandafir, Raluca Mureșan, Radu Almășan, Andrei Vicol

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2 3