La final de competiție

Etapa pe Divizia 4 Infanterie a concursurilor aplicativ militare de iarnă pentru unități de instrucție, desfășurată în perioada 08-11 februarie, la Vatra Dornei, s-a încheiat după trei zile în care fiecare participant a dat tot ceea ce a avut mai bun pentru sine, dar mai ales pentru lotul din care a făcut parte. 

La finalul unei competiții care a însemnat pe de o parte autodepășire și a câștiga lupta cu secundele, dar și camaraderie și a sprijini coechipierul când acesta are nevoie de ajutor pentru ca echipa să fie cea care triumfă, concursul și-a desemnat câștigătorii.

În data de 11 februarie, în prezența comandantului Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, general-maior Dorin Blaiu, în cazarma Batalionului 17 Vânători de Munte „Dragoș Vodă”, a avut loc festivitatea de premiere a celor mai buni dintre cei mai buni.

După ce, în prima zi a competiției, la proba de slalom, lotul Brigăzii 81 Mecanizată „Grigore Bălan” și-a adjudecat primul loc atât la masculin cât și la feminin, acesta a „recidivat” și în clasamentul pe echipe la probele de biatlon și patrulă, în timp ce lotul Regimentului 317 ISR „Vlădeasa” a câștigat proba de ștafetă.

Clasamentul final al competiției a consemnat următoarele rezultate:

Locul I: Lotul „Bistrița” al Brigăzii 81 Mecanizată „Grigore Bălan”

Locul II: Lotul „Vlădeasa” al Regimentului 317 ISR „Vlădeasa”

Locul III: Lotul „Ciuc” al Brigăzii 61 Vînători de Munte „Virgil Bădulescu”

Locul IV: Lotul „Silvania” al Regimentului 69 Art. Mx. „Silvania”

Locul V: Lotul „Iași” al Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt”

Locul VI: Lotul „Transilvania” al Bazei 4 Logistică „Transilvania” și al Regimentului 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureșianu”

Felicitări tuturor participanților pentru efortul, dăruirea și camaraderia de care au dat dovadă pe parcursul întregii competiții și mult succes celor care vor reprezenta Divizia 4 Infanterie „Gemina” la etapa pe Forțele Terestre a competiției!

 

Text: Andi Asandei

Foto: Vlăduț Cojocariu

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2 3