Ședințe de tragere în poligonul Felnac

 

În această perioadă, structurile Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu”, alături de militarii rezerviști voluntari, au executat ședințe individuale de tragere cu armamentul de infanterie, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, în poligonul de tragere Felnac.

Structurile angrenate au cuprins și subunități de cercetare, care au executat ședințe de tragere specifice, organizate în raport cu cerințele caracteristice misiunilor desfășurate. Ședințele de tragere executate, factor reprezentativ mediului militar, au avut ca obiectiv atât dezvoltarea și perfecționarea deprinderilor de luptător, cât și antrenarea militarilor în vederea îndeplinirii cu succes a misiunilor încredințate. Prin intermediul acestor ședințe, structurile și-au îndeplinit cu succes obiectivele stabilite, iar în urma aplicării cunoștințelor dobândite de-a lungul timpului, au obținut calificative foarte bune.

În contextul pandemic existent, activitățile s-au desfășurat cu respectarea strictă a măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii și infectării cu virusul SARS-CoV-2.

 

Text:  Octavian Corbei
Foto:  Paul Crăciun

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1