Campionatul de cros, la final

În data de 22 martie, în localitatea Băișoara, a avut loc etapa pe Divizia 4 Infanterie "Gemina" a Campionatului militar de cros. Competiția a reunit la start șapte loturi care au reprezentat toate structurile subordonate marii unități.

Desfășurată într-o atmosferă optimă pentru o întrecere sportivă, care a combinat zăpada, soarele și aerul de munte, competiția a testat pregătirea fizică, anduranța și voința participanților, care s-au întrecut pe distanța de 10 km la proba masculină, respectiv 6 km la feminin.

La final, concursul și-a desemnat câștigătorii, care au ocupat podiumul în cadrul festivității de premiere desfășurată în prezența comandantului Diviziei 4 Infanterie "Gemina", general-maior Dorin Blaiu.

Dacă la proba feminină primul loc a fost adjudecat de lotul „Someș” format din militari din cadrul batalioanelor subordonate diviziei, atât la individual cât și pe echipe, la proba masculină, laurii au fost împărțiți de Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt” la individual și Brigada 81 Mecanizată „Grigore Bălan” în clasamentul pe echipe.

Clasamentul general al Campionatului militar de cros a înregistrat următoarele rezultate:

Locul I: Lotul „BISTRIȚA” al Brigăzii 81 Mecanizată

Locul II: Lotul „CIUC” al Brigăzii 61 Vânători de Munte

Locul III: Lotul „SOMEȘ” (batalioanele subordonate Diviziei 4 Infanterie „Gemina”)

Locul IV: Lotul „SILVANIA” al Regimentului 69 Artilerie Mixtă

Locul V: Lotul „IAȘI” al Brigăzii 15 Mecanizată

Locul VI: Lotul „VLĂDEASA” al Regimentului 317 ISR

Locul VII: Lotul „TRANSILVANIA” (Regimentul 50 Rachete Antiaeriene  și Baza 4 Logistică )

Felicitări participanților, cinste învingătorilor, succes celor care vor reprezenta Divizia 4 Infanterie „Gemina” la etapa pe Statul Major al Forțelor Terestre!

 

#Divizia4Infanterie

Text, foto: Andi Asandei

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2