”Cel mai bun trăgător al brigăzii, ediția 2022”

În cadrul manifestărilor dedicate Zilei Forțelor Terestre cei mai experimentați militari din structurile marii unități s-au duelat în cadrul competiției ,,Cel mai bun trăgător din Brigada 15 Mecanizată”.

Locul I la categoria ofițeri a revenit locotenentului Petru Samson din Batalionul 634 Infanterie, locul al II-lea, căpitanului Vlad Gherasă din Batalionul 151 Infanterie, iar pe a treia treaptă a podiumului a urcat maiorul Roland Pralea din cadrul Batalionului 198 Logistic.

Sergentul major Eusebiu Cleva din cadrul Batalionului 634 Infanterie a fost desemnat cel mai bun trăgător în rândul subofițerilor. A fost urmat de sergent major Roxana Bontaș din Batalionul 335 Artilerie și de sergentul major Octavian Ciurea din Batalionul 635 Apărare Antiaeriană, care a completat a treia treaptă a podiumului.

În rândul soldaților gradați profesioniști titlul de campion a mers la caporalul Cosmin Bostan din Batalionul 634 Infanterie, locul al II-lea a fost adjudecat de caporalul Ionuț Fieraru din Batalionul 335 Artilerie, iar locul al III-lea a revenit caporalului Florin Negre din Batalionul 151 Infanterie.

Clasamentul pe unități a arătat astfel:

Locul I - Batalionul 634 Infanterie ,,Mareșal Jozef Pilsudski”

Locul al II-lea –Batalionul 151 Infanterie ,,Războieni”

Locul al III-lea - Batalionul 335 Artilerie ,,Alexandru cel Bun”.

Premierea participanților a fost făcută de comandandantul Brigăzii 15 Mecanizată Podu Înalt”, generalul de brigadă Daniel Pop.

Felicitări tuturor și mult succes la viitoarele ediții!

 

Text : Lucien Covalciuc.

Foto : Ciprian Popescu

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1