Start competiției ,,Trofeul General Grigore Bălan“

 

În spiritul tradiției inițiată anul trecut, ieri, 17 mai, s-a dat startul competiției aplicativ-militare ,,Trofeul General Grigore Bălan“, care se va desfășura în această săptămână, în garnizoana Bistrița.

Încrezători și stăpâni pe sine, la start s-au aliniat șapte loturi reprezentative din cadrul Brigăzii 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan“ și unul din Brigada 15 Mecanizată ,,Podu Înalt“.

,,Trofeul General Grigore Bălan“ pune la încercare loturile în cadrul a nouă probe dificile care se vor desfășura pe parcursul a mai multor zile. Competiția reprezintă un bun prilej de a pune în practică lecțiile învățate de-a lungul timpului în cadrul modulelor de: educație fizică militară, instrucție genistică, orientare în teren și instrucția tragerii cu armamentul ușor de infanterie.

Activitatea obligă concurenții să se autodepășească și să dea dovadă de cea mai bună pregătire. De asemenea, pentru a putea demonstra coeziunea fiecărei echipe, participanții trebuie să se sprijine reciproc astfel încât să facă față provocărilor pregătite în cadrul competiției.

Le dorim mult succes tuturor!

 

Text/Foto Teodora Uifelean

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1