Batalionul 24 Vânători de Munte are un nou comandant

 

6 iunie 2022, Miercurea Ciuc. La sediul Batalionului 24 Vânători de Munte „Gheorghe Avramescu”, în prezența comandantului Brigăzii 61 Vânători de Munte "General Virgil Bădulescu", colonelul Nicolae-Gabriel Oros, a avut loc ceremonia de predare-primire a comenzii unităţii şi a drapelului de luptă, între locțiitorul comandantului, maiorul Marius Baciu, şi locotenent-colonelul Robert-Mădălin Jipa.

Noul comandant al batalionului a absolvit cursul pentru ofițeri infanterie la Fort Benning, Georgia, S.U.A., în anul 2011, este absolvent al programului de master, specializarea ,,Conducere interarme - Forțe Terestre” al Universității Naționale de Apărare ,,Carol I” din anul 2020 și a participat la misiunea Task Force Zabul-ISAF în teatrul de operații Afganistan, în anul 2009.

De-a lungul carierei, locotenent-colonelul Robert-Mădălin Jipa și-a desfășurat activitatea în unități de vânători de munte și a ocupat funcții în cadrul Comandamentul Forțelor Întrunite precum și în cadrul Statului Major al Forțelor Terestre.

Îi dorim mult succes în noua funcție!

 

Text, foto: Alin Trandafir

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1