Exercițiul de instruire în comun „Scutul de Foc 22.1”, la final

În data de 10 iunie s-a desfăşurat ceremonia de încheiere a exercițiului ,,Scutul de Foc 22.1”. După un efort prelungit al militarilor din cadrul detașamentelor Batalionului 335 Artilerie ,,Alexandru cel Bun”, a celor din Academia Militară a Forțelor Armate ,,Alexandru cel Bun” din Chișinău și din Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă ,,Smârdan” a venit și vremea analizei acțiunilor desfășurate. Rezultatele obținute au fost bune și foarte bune, semn că instruirea din cazărmi este pe drumul cel bun. Astfel, s-a încheiat o etapă importantă de pregătire și urmează alta.

Pentru modul exemplar de îndeplinire a obiectivelor, în cadrul ceremoniei, comandantul artileriștilor botoșăneni, locotenent-colonelul Codruț Obreja i-a felicitat pe toți militarii din cadrul detașamentelor care au participat la instruire și a mulțumit gazdelor care au facilitat acest proces.

Un aspect inedit al acestui an a fost faptul ca ambele unități participante la evenimentul de instruire în comun poartă denumirea onorifică ,,Alexandru cel Bun”.

„Scutul de Foc 22.1” s-a încheiat, obiectivele au fost atinse. Rămân amintirile frumoase, emoțiile primei lovituri și prietenia construită în tunetul salvelor și poligonului Smârdan.

 

Text/foto: Cornel Sandu

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2