Echipa militară de minifotbal Gemina Cluj, vicecampioană națională, va reprezenta România la EMF EURO Business Cup

 

Victorie după victorie, echipa de minifotbal „Gemina Cluj” a țintit spre vârful ierarhiei Campionatului la Firme și Instituții, organizat în perioada 24-26 iunie, în localitatea Deva, și a câștigat titlul de vicecampioană națională.

Grație rezultatelor obținute, echipa și-a asigurat participarea la EMF (European minifootball) EURO Business Cup, organizată în Antalya, în perioada 19-23 octombrie, competiție care reunește cele mai bune reprezentante la nivel european.

Echipă clujeană a terminat grupa pe primul loc cu un golaveraj impresionant (16-1), Duma Tudor fiind golgheterul grupei. În actul secund „Gemina Cluj” s-a impus în fața echipei finaliste de anul trecut, ,,Armata B300 Galați. Ultima zi a competiției a debutat cu meciul împotriva celor de la ,,Yazaki Components Arad”, duel câștigat cu scorul de 4-1 de către reprezentanții echipei din Cluj-Napoca. Astfel echipa ,,Gemina Cluj” a ajuns în careul de ași al competiției. Semifinala a adus față în față echipele ,,Gemina Cluj” și ,,Florea Grup Alba-Iulia”. Jocul dur al adversarilor nu a influențat rezultatul final, astfel că echipa clujeană a triumfat cu scorul de 3-1. La sfârșitul unui joc spectaculos împotriva echipei ,,Catena Racing București”, echipa clujeană a pierdut cu scorul de 2-1.

Devotamentul, disciplina și profesionalismul au caracterizat echipa „Gemina Cluj” pe parcursul turneului. Căpitanul echipei Chișiu Flaviu, a fost desemnat cel mai bun jucător.

Asociația Club Sportiv „DIVG Cluj” este o organizație non-profit, formată din militari ai unităților din județul Cluj, care poartă în suflet dragostea de țară, dar și pasiunea pentru minifotbal.

Felicitări, „Gemina Cluj” și succes în continuare!

Text: Oana Boier

Foto: Pagina de Facebook „GeminaCluj”, Pagina de Facebook „Federația Română de Minifotbal

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1