Ediția 2022 a competiției ,,Cupa Lupilor Negri

Baza Sportivă Ciric din Iași a găzduit în această săptămână competiția de minifotbal intitulată ,,Cupa Lupilor Negri”, ediția 2022. Întrecerea face parte din seria manifestărilor dedicate aniversării a 28 de ani de la înființarea Batalionului 151 Infanterie ,,Războieni”.

Evenimentul a reunit la start un număr de 13 loturi de minifotbal ale instițiilor din sistemul național de apărare, ordine publică și siguranță națională din garnizoanele Iași, Bacău, Botoșani, Piatra Neamț și Galați.

La sfârșitul turneului, după o competiție strânsă și mult disputată, echipa ,,Lupilor Negri s-a dovedit a fi cea mai bună echipă a evenimentului sportiv. Pe a doua treaptă a podiumului a urcat lotul Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun”, iar poziția a III-a a revenit Batalionul 300 Infanterie Mecanizată „Sfântul Andrei” din Galați.   

Premierea echipelor a fost făcută astăzi de comandantul Brigăzii 15 Mecanizată ,,Podu Înalt”, colonel Claudiu Tamaș și comandantul Batalionului 151 Infanterie ,,Războieni”, locotenent-colonel Marius Butilă, în prezența tuturor echipelor înscrise la această întrecere.

Totodată, Batalionul 151 Infanterie ,,Războieni” mulțumește celor care au sprijinit buna desfășurare a turneului și tuturor persoanelor care au făcut parte din comitetul de organizare.

Felicitări campionilor și tuturor echipelor participante! Să ne revedem cu bine la următoarele competiții!

Foto: Lucien Covalciuc.

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2