,,Marșul Lupilor Negri”, ediția 2022

Sâmbătă, 10 septembrie, la sediul Batalionului 151 Infanterie ,,Războieni” a avut loc una dintre cele mai speciale și inedite activități dedicate sărbătoririi a 28 de ani de existență a unității ieșene, structură de elită a Armatei României. Aproximativ 200 de participanți, cu vârste între 10 și 61 de ani, militari și persoane din afara Ministerului Apărării Naționale, au luat startul la cea de a III-a ediție a competiției ,,Marșul Lupilor Negri”.

Evenimentul s-a adresat iubitorilor de mișcare, care au dorit să își testeze limitele rezistenţei fizice şi psihice, având asupra lor o raniţă militară de 10 kg pentru băieţi şi 5 kg pentru fete. Concurenții au trebuit să parcurgă un traseu în teren variat având lungimea de 11 km, în condiții specifice unui antrenament militar, care s-a încheiat cu parcurgerea unui traseu aplicativ utilitar, ce a constat în diferite forme de deplasare printre obstacole.

A fost o atmosferă de sărbătoare şi o competiţie frumoasă, din care cu toţii au ieşit învingători. Însă, ca la orice întrecere, s-a stabilit şi un clasament final.

La masculin, pe prima treaptă a podiumului a urcat caporalul Cătălin Atănăsoaei, militar al Batalionului 151 Infanterie și unul dintre cei mai buni sportivi din Ministerul Apărării Naționale. A fost urmat de domnii George David și Mihai Mircea, care și-au adjudecat locurile al II-lea, respectiv al III-lea.

În clasamentul feminin, locul I a fost ocupat de doamna Daniela Manole. Locul al II-lea revenit domnei Elena Avasilichioaiei, iar a III-a poziție a fost completată de doamna Adina Fedeleș.

Mulțumim pe această cale partenerilor noștri care ne-au fost aproape și ne-au sprijinit în organizarea și desfășurarea acestui deosebit eveniment!

Felicitări organizatorilor și mulțumiri concurenților, care s-au alăturat acestui demers!

Așteptăm să ne revedem cu drag la viitoarele ediții!

Text & foto: Batalionul 151 Infanterie

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2 3