,,Competiția subofițerul/soldatul anului” la Brigada 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan’’

În această săptămână, în garnizoana Bistrița, s-a desfășurat ,,Competiția subofițerul/soldatul anului” etapa pe Brigada 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan’’, în cadrul căreia participă militarii desemnați câștigători în etapa anterioară, pe batalioane.

Competiția a urmărit identificarea celor mai pregătiți militari din cadrul marii unități și a presupus parcurgerea a unor probe precum instrucția tragerii cu armamentul de infanterie, educație fizică militară, evaluare lingvistică, probă teoretică și practică, proba surpriză și prezentarea în fața comisiei.

Premierea a fost făcută astăzi, 9 septembrie, de către șeful de stat major al Brigăzii 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan”, colonel Alin-Florin Marian.

În urma punctajelor acumulate pe toată perioada competiției, titlul de Subofițerul anului în Brigada 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan’’ i-a revenit sergentului major Ciprian Popov din cadrul Batalionului 191 Infanterie ,,Colonel Radu Golescu’’. Sergentul major Cristian-Ionuț Haranguș din Batalionul 811 Infanterie ,,Dej’’ s-a clasat pe locul II, iar plutonierul Răzvan Popescu din Batalionul 813 Infanterie ,,Maramureș’’ pe locul III.

Titlul de Soldatul anului a fost obținut de către soldatul Andrei Chiuaru din cadrul Batalionului 191 Infanterie ,,Colonel Radu Golescu’’. Îndeaproape urmat pe cea de-a doua treaptă a podiumului de soldatul Ștefan Biro din Batalionul 813 Infanterie ,,Maramureș’’ și pe cea de-a treia treaptă, de fruntașul Alexandru-Daniel Spumă din Batalionul 817 Artilerie ,,Petru Rareș’’.

Felicitări tuturor participanților și mult succes câștigătorilor care vor reprezenta brigada în etapa următoare pe Divizia 4 Infanterie ,,Gemina’’!

text,foto: Raluca Mureșan

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2