,,Roza cercetașilor”- etapa pe Divizia 4 Infanterie ,,Gemina’’

 

În ultimele zile cercetașii din cadrul structurilor subordonate Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina’’ și-au pus la încercare atât condiția fizică cât și abilitățile intelectuale în cadrul celei mai dificile competiții specifică structurilor de cercetare, ,,Roza Cercetașilor’’.

Chiar dacă vremea nu a fost una prietenoasă, cele 4 loturi au dat dovadă de pregătirea necesară astfel încât să ajungă la linia de sosire. Competiția a debutat prin parcurgerea probei de anduranță, care s-a desfășurat pe o distanță de aproximativ de 30 de kilometrii în teren variat. Pe itinerar militarii au fost nevoiți să rezolve diferite situații tactice sau probe de specialitate. Întrecerea a continuat cu executarea unei ședințe de tragere, urmată de aruncarea grenadelor.

Astăzi, 21 septembrie, în garnizoana Bistrița s-a desfășurat festivitatea de premiere în prezența comandantului Brigăzii 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan’’, colonel Cornel-Traian Scurt,  și a reprezentatului Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina’’, colonel Traian Bodea, care cu această ocazie au felicitat cercetașii pentru performanța de care au dat dovadă și totodată le-au urat succes câștigătorilor în următoarea etapă.

Fiecare echipă a făcut față solicitărilor impuse, dar cum în fiecare competiție există un clasament, de această dată în urma punctajelor acumulate Regimentul 317 ISR „Vlădeasa” s-a clasat pe locul I. Cel de al II-lea loc al podiumului a fost ocupat de Brigada 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan’’, locul III de Brigada 61 Vânători de Munte ''General Virgil Bădulescu’’, iar cel de al IV-lea loc Brigada 15 Mecanizată ,,Podu Înalt’’.

Felicitări tuturor concurenților și mult succes în etapa următoare !

Text&foto Brigada 81 Mecanizată

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2 3