𝐂𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐚 ,,𝐒𝐨𝐥𝐝𝐚𝐭𝐮𝐥/𝐒𝐮𝐛𝐨𝐟𝐢𝐭̦𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐀𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢”, 𝐞𝐭𝐚𝐩𝐚 𝐩𝐞 𝐃𝐢𝐯𝐢𝐳𝐢𝐚 𝟒 𝐈𝐧𝐟𝐚𝐧𝐭𝐞𝐫𝐢𝐞 ,,𝐆𝐞𝐦𝐢𝐧𝐚

În perioada 19-23 septembrie, cu sprijinul Regimentului 317 ISR ,,Vlădeasa”, s-a desfășurat Competiția ,,Subofițerul/Soldatul Anului”, etapa pe Divizia 4 Infanterie ,,Gemina”.

 

În cadrul competiției s-a urmărit identificarea militarilor care dețin calități și abilități din punct de vedere a educației fizice militare, a competenței lingvistice, a probelor teoretice în ceea ce privește pregătirea militară generală și a probelor practice (C.B.R.N., instrucție genistică, de front, sanitară, topografică și comunicații), a instrucției tragerii cu armamentul ușor de infanterie și a modului de prezentare în fața comisiei de evaluare.

 

În baza punctajelor obținute, titlul de ,,Subofițerul anului” i-a revenit sergentului Danciu Alin-Stelian din cadrul Regimentului 317 ISR ,,Vlădeasa”. Pe locul II s-a clasat sergentul-major Popov Ciprian din Brigada 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan”, iar pe locul III plutonierul Craia Sorin din Regimentul 69 Artilerie Mixtă ,,Silvania”.

 

La categoria ,,Soldatul anului”, pe locul I s-a clasat caporalul cls. a III-a Leuștean Emanuel din cadrul Brigăzii 61 Vânători de Munte ,,General Virgil Bădulescu”. Locul II i-a revenit soldatului Chiuaru Andrei din Brigada 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan”, iar pe cea de a treia treaptă a podiumului s-a situat caporalul cls. a III-a Dreghici Marius din Regimentul 317 ISR ,,Vlădeasa”.

 

Ceremonia de premiere a avut loc astăzi, 23 septembrie, la sediul Regimentului 317 ISR ,,Vlădeasa”, în prezența comandantului Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina”, general de brigadă Tonu Nicolae și a colonelului (rtr.) Boeru Iulian, vicepreședintele Fundației ,,Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință”.

 

Felicitări tuturor participanților și mult succes celor care s-au calificat la etapa pe Statul Major a Forțelor Terestre!

Text & foto: Alina Bizău

 

 

Thumbnail Image Table
Pages:     1 2